Peter Bosz gooit zijn basisopstelling in de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys compleet op de kop. Onder andere kunnen de publiekslievelingen Abdelhak Nouri en Matthijs de Ligt rekenen op een basisplaats.

Ajax liet in aanloop naar het duel al flink wat basisspelers achter in Amsterdam. De Telegraaf lijkt nu de complete basisopstelling te weten.

Oude basiskrachten keren terug

Zo keren de basiskrachten van het vorige seizoen (Riedewald, Bazoer, Tete, Dijks en El Ghazi) weer terug in de opstelling. 

Het is echter de vraag of Cerny op tijd fit is voor het bekerduel, de Tsjech was afgelopen maandag nog ziek. Iemand die in elk geval niet op een basisplaats kan rekenen is Heiko Westermann, de zomeraankoop lijkt in de rangorde te zijn gedaald ten opzichte van jeugdexponent Matthijs de Ligt.

Vermoedelijke opstelling: Boer; Tete, De Ligt, Riedewald, Dijks; Nouri, Van de Beek, Bazoer; El Grazia, Cassierra, Cerny

Hoofdredacteur Ajax Unlimited en Apple freak. Eerste Ajax wedstrijd: Vitesse - Ajax (1-3) op 27 januari 1991. Mooiste herinnering: het puntertje van Kluivert. #TeamCruijff